Fiscalist (MKB bedrijf)

Omschrijving

Onze fiscale adviespraktijk groeit sterk. Daarom zijn wij op zoek naar een allround fiscalist die ons team komt versterken.

Wat houdt de functie in?

Je treedt zelfstandig op als adviseur van klanten in het MKB-segment en maakt deel uit van onze sterk groeiende algemene fiscale adviespraktijk. Daarnaast werk je samen met andere specialisten binnen onze organisatie en lever je een actieve bijdrage aan de interne en externe ontwikkeling van het team, bijvoorbeeld door het verzorgen van presentaties en publicaties.

Onze organisatie

Stolwijk Kelderman is een kennisorganisatie die zich onder andere bezighoudt met de fiscale advisering aan nationale en internationale bedrijven en hun eigenaren, vermogende particulieren, overheden en not-for-profitinstellingen. Onze fiscalisten beschikken over specialistische kennis en adviseren deze cliënten onder meer op het gebied van vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting, BTW, overdrachtsbelasting én loonbelasting. Onze fiscale afdeling bestaat op dit moment uit 15 adviseurs.

 

Stolwijk Kelderman is onderdeel van Stolwijk KennisNetwerk. Bij deze kennisorganisatie werken meer dan 140 professionals aan het succes van onze cliënten. Stolwijk KennisNetwerk is een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief is op de gebieden accountancy, belastingadvies, organisatieadvies, IT & processen, mens & organisatie en corporate finance. Als Kennisorganisatie staan wij voor samen, pro-actief en transparant.  

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een werkomgeving met een scala aan uitdagingen waarin je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.

Laat jij je nieuwe collega een darttoernooi voor je verzorgen?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht, fiscale economie of RB
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring
  • Het op peil houden en delen van vakkennis
  • Creativiteit en een ondernemende instelling
  • Commitment om onze fiscale adviespraktijk succesvol verder uit te bouwen!

Hebben we jouw interesse gewekt en voel je wat voor een nadere kennismaking bij ons op kantoor? Denk je op basis van je opleiding, werkervaring en persoonlijkheid in aanmerking te komen voor deze aantrekkelijke baan binnen ons bedrijf en herken je je in dit profiel?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

 

Stuur je motivatie en cv via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, adviseur Werving & Selectie.